Personlighetstest

Hittade ett litet personlighets test som jag gjorde, tror att det kan stämma till viss del. Vad tycker ni?


Din personlighetstyp:
Tystlåtna, vänliga och samvetsgranna. Pålitliga. Sätter oftast andras behov framför sina egna. Stabila och praktiskt lagda. Värdesätter trygghet och traditioner. Välutvecklat sinne för form och funktion. Uppmärksamma på detaljer i det sociala samspelet. Extremt lyhörda för andras känslor. Vill vara till nytta för andra.

Karriärer som skulle kunna passa dig:
Inredningsdesigners, designers, sjuksköterskor, administratörer, operativa chefer, sekreterare, förskole- och dagispersonal, socialarbetare, personalvetare, juristassistenter, präster, kontorsansvariga, affärsinnehavare, ekonomibiträden, hemmafruar/hemmamän, trädgårdsmästare, kuratorer, familjerådgivare, hälsovårdspersonal, bibliotekarier, medicintekniker.

Här är länken till testet :)
http://se.41q.com/

Harry Potter

Kolla skillnaden :)



Naglarna

Det gick ganska snabbt att få naglarna klara, spillde dock nagelack över mattan. Tänkte för mig själv att jag ska få bort det så fort jag blir klar. Visste dock inte att mattan skulle suga upp nagelacket, haha lika bra det :)

Jag kan inte riktigt hitta min kamera så det får bli en mobilbild.



Kladdigt värre :D


..

Nu har jag suttit här och försökt fixa lite med bloggen, aldrig gjort detta förut hehe :D Ännu en gång ser mina naglar förjävliga ut, tror jag ska ta och måla dem lite slarvigt (kan inte bli värre än såhär). Tror jag återkommer med någon bild på naglarna :)



Sick

Vad tjänar mina föräldrar på att ringa mig 5 gånger i timmen bara för att se till att jag vaknaaat?? När jag får barn så ska dem få sova hur mycket dem vill haha :D
Om 45 min börjar Jims värld på TV <33



Tragiskt?

Idag när jag och mamma var inne på Lidl och handla så kom det fram en kvinna till oss... Först berättar hon för mamma att hon har en jätte vacker dotter (man tackar :p). Sedan frågar hon om dem kan be om min hand till hennes son (alltså att jag ska gifta mig med honom). Mamma avböjde snällt  och då börjar kvinnan typ skryta om sin sons jobb och utseende, kunde verkligen inte hålla mig för skratt! Det är forfarande roligt varje gång jag tänker på det hehe.
vill också bara påpeka att jag har en arabisk bakgrund, därav detta "problem" ;)

 

Jag avslutar detta inlägg med en dålig outfit bild :)

God natt!

RSS 2.0